Bioline Jatò

Brand de produse cosmestice profesionale fondat în Trento, Italia în 1979

Acestea sunt valorile fondatoare ale unei companii care – de 40 de ani – îmbină cercetarea științifică constantă în produsele sale cu o metodă consolidată capabilă să optimizeze rezultatele și să garanteze rezultatele. Aplicarea formulelor și a procedurilor speciale pentru cosmetica profesională este misiunea unei companii care a fost construită în jurul intuiției fondatoarei sale și a dedicării familiei sale. Calitatea, rigoarea științifică și pasiunea pentru lumea frumuseții sunt secretele succesului acestui brand care a cucerit profesioniștii din domeniul frumuseții din întreaga lume.

Age Beauty Secret

Tratamentul inovator cu particule de aur, moleculele pure, superalimente și ingredientele active hi-tech revitalizează și protejează pielea, protejându-i tinerețea și sănătatea.

Comandă produsele

Aqua+

Un ritual armonios al apei: formulele cosmetice învăluitoare cu concentrate de acid hialuronic oferă pielii o hidratare profundă, luminozitate și o senzație de prospețime instantanee.

Comandă produsele

Body Concept

O gamă largă de produse cu formule sigure și avansate ce reduc vizibilitatea imperfecțiunilor cauzate de celulită, retenție de apă, adipozitate locală, piele flască și îmbătrânită.

Comandă produsele

Daily Ritual

Sinergii exclusive de ingrediente active, extracte și uleiuri vegetale, pentru a curăța, tonifia, exfolia și valorifica fiecare tip de piele. Pentru un ritual zilnic de sănătate și frumusețe.

Comandă produsele

De-Ox C Evolution

Linie protectoare care asociază forme avansate de vitamina C la complexe active pentru a da o încărcătură de energie pielii stresate și frecvent expuse la agenți externi.

Comandă produsele

De-Sense Instant Relief

O formulă extrem de inovatoare bazată pe peptide biomimetice care calmează și apără pielea, păstrându-i prospețimea și funcționalitatea corectă.

Comandă produsele

Details of Beauty

O formulă inovatoare cu putere revitalizantă, energizantă și hidratantă pentru a reactiva procesele vitale ale pielii și pentru a pune în valoare cele mai prețioase detalii ale feței.

Dolce+

Formule ultra-delicate, destinate pielii fragile și sensibile. Complexul inovator Repair Intensive Complex, îmbunătățește rezistența și tolerabilitatea pielii la agenții externi.

Comandă produsele

Lifting Code Diffusion Filler

Tratament de ultimă generație cu colagen natural concentrat și acid hialuronic ce conturează profilul feței și al gâtului. Efectele de lifting se combină cu acțiunea biorevitalizantă și elasticizantă.

Comandă produsele

Man

Un tratament de înaltă performanță formulat pentru pielea bărbaților ce regenerează și reduce aspectul imperfecțiunilor și al strălucirii, oferind feței un aspect mai tânăr, mai sănătos și vizibil tonifiat.

Comandă produsele

Primaluce Exfo&White

O sinergie exclusivă de acizi de fructece  exfoliază și reînnoiește intens pielea, oferind o luminozitate extraordinară și un ten uniform, vizibil mai clar și mai tânăr.

Comandă produsele

Proceutic

O combinație puternică de ingrediente active cu proprietăți keratolitice care îmbunătățește aspectul imperfecțiunilor localizate ale pielii, al porilor înfundate și al excesului de sebum.

Comandă produsele

Pura+

Dedicată tratamentului tenului impur, mixt și gras, această linie folosește complexul Pure Intensive Complex, care reduce efectul de strălucire și vizibilitatea porilor dilatați.

Comandă produsele

Sundefense

O linie avansată de îngrijire solară care reunește tehnologia Safe Sun, pentru o apărare împotriva îmbătrânirii premature, a petelor și a roșeaței, fără a renunța la plăcerea unui bronz auriu.

Comandă produsele

Therra fusion

Un tratament care păstrează sănătatea și bunăstarea pielii, combinând durabilitatea și eficiența în formule certificate organic care hidratează, hrănesc și protejează pielea.

Comandă produsele

Vita+

O linie revitalizantă care hrănește pielea uscată, aspră și devitalizată și îi îmbogățește conținutul lipidic datorită complexului Vital Intensive Complex, redând feței elasticitatea și un aspect mai ferm.

Comandă produsele

24.7 Naturalbalance

O imersiune unică de vitamine, săruri minerale și elemente oxigenante provenite din fructe, plante și flori ce păstrează tinerețea pielii, reechilibrând elementele esențiale.

Comandă produsele

Ești intersată de o colaborare?

Indiferent dacă ești în căutare de informații despre produsele noastre sau vrei să colaborezi cu noi, echipa noastră este gata să îți ofere tot suportul de care ai nevoie.

CONTACTEAZĂ-NE