> Despre noi

> Branduri

> Evenimente

> Noutăți

> Contact

Despre HED Venture

De 10 ani suntem un partener de încredere pentru 1200+ saloane din România

Succesul nostru se datorează unei colaborări strânse atât cu partenerii externi de renume din industria produselor cosmetice profesionale cât și cu partenerii interni precum saloanele de înfrumusețare. Rapiditatea logistică, calitatea produselor comercializate și determinarea de a oferi cele mai bune servicii de suport, ne-a ajutat să devenim recunoscuți ca unul dintre cei mai importanți distribuitori de produse profesionale pentru saloane din România.

Unii o numesc pasiune, alții o numesc afacere, dar pentru echipa noastră de peste 20 de oameni dedicați, succesul afacerii tale reprezintă unicul motiv pentru care vrem să ne dezvoltăm constant. Dovadă stau programele de educație pe care ți le punem la dispoziție, portofoliul unic în România de produse și cifra de afaceri de 1.5 milioane de euro.

Safe Business

In activitatea noastra curenta si in toate schimburile comerciale cu partenerii si clientii nostri, dorim si construim relatii de afaceri solide, corecte, durabile si profitabile pentru ambele parti. Aceasta inseamna un perfect echilibru win-win in fiecare contract sau parteneriat, intelegere si deschidere fata de nevoile si dorintele celorlalti, avantaje de loialitate si mai ales o atentie speciala pentru a consolida si dezvolta potentialul de business, pe termen lung, cu fiecare client in parte.

Smart Business

Indiferent daca sunt vremuri de fasta dezvoltare sau de criza, noi stim ca in ecuatia afacerilor de succes intra si inspiratie, si transpiratie. Investim in tot ceea ce facem un imens capital de experienta, cunoastere, informatie, inovatie, flexibilitate si dinamism. Facem afaceri azi, analizand tendintele si noutatile de pe piata nationala si mondiala de profil si pregatind cu atentie ziua de maine. Ne adaptam fiecarui client si fiecarei schimbari. Fructificam solutiile clasice si gasim solutii novatoare, aducem rezolvari firesti sau imaginam rezolvari neconventionale, privim orice obstacol ca pe o provocare si transformam dificultatile in atuuri. Aducem viitorul mai aproape si il facem posibil, pentru ca priceperea noastra vine din pasiune si multa munca.

Fine People

Pretuim oamenii intotdeauna si in orice circumstanta, atat pe cei din interiorul companiei, cat si pe cei din exteriorul sau. In relatiile de munca sau de afaceri, aducem onestitate, corectitudine, seriozitate, deschidere si un dram de umor. Privim oamenii in ochi, ii respectam si le apreciem calitatile. Avem intelegere pentru nevoile lor si admiratie pentru rezultatele pe care le obtin. In relatiile cu cei din jur, preferam diplomatia in locul arogantei si eleganta in locul agresivitatii. Prin tot ceea ce facem, construim relatii bazate pe incredere, respect si armonie.