> Despre noi

> Branduri

> Evenimente

> Noutăți

> Contact

Branduri reprezentate

Misiunea noastră este să oferim saloanelor de înfrumusețare din România acces la un portofoliu extins de produse profesionale de la branduri internaționale de renume din industria de haircare și skincare. Mai mult decât atât, competența logistică, programele comerciale și academia de perfecționare ne permite să ajungem la cel mai înalt standard de cunoaștere și aspirație profesionala în lumea lucrătorilor din saloane din România.

Haircare

Fondată acum 50 de ani, brandul sloven Subrina aduce pe piață o gamă de produse de haircare de calitate la un preț avantajos.
Citește mai multe

Brandul brazilian Maxiline Professional este cunoscut la nivel internațional ca un furnizor de produse de haircare de calitate premium.
Citește mai multe

De peste 30 de ani, compania spaniolă HairConcept aduce pe piața internațională o gamă de produse de haircare concepute pentru stiluri inedite.
Citește mai multe

Beauty

Fondată în 1979, compania italiană de produse cosmetice și-a creat o reputație internațională de inovator în domeniul skincare.
Citește mai multe

Entity Beauty oferă tehnicienilor de manichiură produse, tehnologie, instrumente, instruire și idei de cea mai înaltă calitate. Produse certificate PETA.
Citește mai multe

Accesorii

Compania suedeză Bratt Trading este unul dintre cei mai mari furnizori de accesorii și echipamente pentru saloanele de înfrumusețare din Europa.
Citește mai multe

AGV Group produce mobilier pentru coafor cu un singur obiectiv: să ofere produse cu un echilibru perfect între funcționalitate și creativitate.
Citește mai multe

Din 1979, ETI produce uscătoare de păr profesionale și accesorii pentru coafarea părului, aducând o notă de stil italian în saloane din întreaga lume.
Citește mai multe

Gimap produce foarfece profesionale, respectând cele mai înalte standarde de calitate, folosind materiale certificate, care poate fi sterilizate și rezistă în timp.
Citește mai multe