Subrina Professional

Brand de produse profesionale pentru îngrijirea părului fondat în Ljubljana, Slovenia în 1958

Subrina Professional este o marcă de produse profesionale pentru haircare și hairstyle cu o istorie de peste 60 de ani in industria europeană de înfrumusețare. Compania oferă o gamă largă de produse care completează nevoile fiecărui salon – de la vopsirea părului la îngrijirea și coafarea părului. Brandul deține propriul departament de cercetare și dezvoltare, responsabil pentru dezvoltarea noile produse, inovație în industria de beauty și un control constant al calității. Toate produsele trec prin analize microbiologice stricte și teste de stabilitate, dar și prin teste senzoriale, de eficacitate și dermatologice.

Permanent Hair Colour

Noua și îmbunătățita vopsea de păr permanentă Subrina Professional, concepută cu tehnologia Liquid Crystal, care oferă rezultate de neuitat. Cu 117 nuanțe, veți putea crea orice nuanță doriți.

Vezi produsele

Demi-Permanent Hair Colour

Vopseaua demi-permantentă oferă o atingere delicată de culoare fără niciun angajament. Rezistă până la 24 de spălări. Oferă culori strălucitoare cu o strălucire incredibilă.

Vezi produsele

Contrast hair colour

Vopsea de păr care iluminează și colorează părul vopsit anterior. Redă culoarea cu până la 4 tonuri într-o singură etapă fără a fi necesară decolorarea în prealabil.

Vezi produsele

SP Ammonia Free Hair Colour

Culoare hrănitoare și cremoasă, fără amoniac, care conține 5 unturi și uleiuri nutritive care conferă părului o culoare și o strălucire de lungă durată.

Vezi produsele

Direct Colour

Direct Colour nu conține oxidanți și oferă părului: culori extrem de intense, durabilitate îndelungată, strălucire, fără deteriorare – mai blândă decât demi-colorarea, fără oxidare, fără amoniac și fără miros.

Vezi produsele

SP Ammonia Free Lightener

SP Ammonia Free Lightener este o pudră de albire delicată, cu proprietăți bune de amestecare, care nu crează praf datorită aspectului său microgranular.

Vezi produsele

SP Cream Developer

SP Cream Developer cu ulei natural este special conceput pentru a obține cele mai bune rezultate în combinație cu culoarea părului SP fără amoniac.

Vezi produsele

Lightener Master

Un instrument complet pentru întreaga gamă de nuanțe blonde. Pentru luminarea întregului păr sau doar pentru câteva detalii expresive.

Vezi produsele

Lightener Plex

Pudră de albire îmbogățită cu formula plex care oferă părului protecție. Poate deschide până la 7 tonuri și poate fi folosit pentru până la 3 operațiuni de albire în aceeași zi.

Vezi produsele

Lightener Freehand +

Pudră de iluminare cu formulă cu textură de argilă care previne petele și ridică până la 8 niveluri.

Vezi produsele

Developer

Color Developer este o cremă special concepută pentru a optimiza culoarea părului și performanța pudrei de decolorare. Textura moale și cremoasă face amestecul ușor de aplicat pe păr.

Vezi produsele

Colour Removal Wipes

Șervețelele de îndepărtare a culorii părului îndepărtează fără efort petele de culoare și de nuanță de pe piele după vopsire. Țesătura moale, nețesută, este delicată cu pielea.

Vezi produsele

Eliminator

Eliminator distruge moleculele de culoare artificială a părului și le îndepărtează din păr (vopsele de păr oxidative).

Vezi produsele

Hydro

Șampon și balsam hidratant care curăță delicat și face părul moale, fără să îl încarce în timp ce reține hidratarea, descurcă părul și crește elasticitatea.

Vezi produsele

Pure

Gama Pure curăță delicat părul, adaugă hidratare ușoară, îmbunătățește structura și conferă rezistență. Tehnologia micelară specială îndepărtează delicat excesul de ulei și reziduurile, fără a exfolia sau usca.

Vezi produsele

Colour

Gama Colour elimină eficient tonurile galbene nedorite și menține o culoare blondă frumoasă. Ca un plus de proteine, am adăugat cheratină, care conferă părului rezistență și o senzație de mătăsos.

Vezi produsele

Colour Lock

Produse de protecție a culorii părului, cu un pH scăzut, care fixează pigmenții de culoare în păr și asigură o culoare de lungă durată. Vitaminele hrănesc părul și redau hidratarea și rezistența părului tratat.

Vezi produsele

Keratin

Gama Keratin întărește și protejează părul deteriorat din interior spre exterior și previne ruperea și despicarea vârfurilor.

Vezi produsele

Repair

Gama Repair ajută la îmbunătățirea structurii părului și previne apariția vârfurilor despicate cu ajutorul extractului de ulei de Baobab și glicerină.

Vezi produsele

Scalp

O combinație eficientă de ingrediente active va reduce descuamarea pielii de pe scalp, va opri acumularea de celule moarte și va calma scalpul iritat.

Vezi produsele

Men

Gelul de duș și șamponul unic 2 în 1, conceput special pentru bărbați, vă va curăța și vă va reîmprospăta părul, în timp ce vă hrănește și vă calmează pielea.

Vezi produsele

Kids

Gama Kids este special formulată, testată dermatologic și foarte blândă și delicată cu părul și pielea. Cu ingrediente non-iritante atent selecționate, nu conține SLES sau parfum alergenic.

Vezi produsele

Salon

Gama Salon are un efect de curățare extrem, care îndepărtează cu succes resturile de produse de păr anterioare, precum și efectele poluării aerului.

Vezi produsele

Premium

Gama Premium este special concepută pentru a spori strălucirea vopselei de păr fără amoniac SP. Oferă o curățare delicată, dar eficientă a părului și a scalpului, fără a lăsa culoarea să se estompeze.

Vezi produsele

Prime

Vezi produsele

Define

Vezi produsele

Finish

Vezi produsele

Colour Masks

Vezi produsele

Colour Lotions

Vezi produsele

Perm

Vezi produsele

Ești intersată de o colaborare?

Indiferent dacă ești în căutare de informații despre produsele noastre sau vrei să colaborezi cu noi, echipa noastră este gata să îți ofere tot suportul de care ai nevoie.

CONTACTEAZĂ-NE